La 2a Circular presenta les taules temàtiques en les quals s'estructurarà el 8CFE i les modalitats de participació

La 2ª Circular presenta las mesas temáticas en las que se estructurará el 8CFE y las modalidades de participación Cesefor

S’ha llançat la segona circular del 8è Congrés Forestal, que, com es va anunciar recentment, tindrà lloc a Lleida (Catalunya) del 10 al 14 de juny de 2021. En aquesta segona comunicació, la Societat Espanyola de Ciències Forestals dona a conèixer la composició del Comitè Organitzador i del Comitè Científic, així com les set taules temàtiques en les quals s’estructura el 8CFE. L'organització de l'esdeveniment assenyala que aquest canvi respon a la voluntat de donar resposta a tota una sèrie de qüestions “com a part de la contribució de la ciència forestal a la resolució de problemes globals”.

Aquesta nova circular ofereix, juntament amb les taules temàtiques, les paraules clau per referenciar els continguts de les comunicacions, la presentació de les quals, en el 8CFE, es pot fer en dues úniques modalitats: comunicació original i síntesi. Els resums ja es poden presentar des de l'1 de juliol (termini que s'estendrà fins al 15 de setembre), a través de l'aplicació habilitada per fer totes les fases del procediment, la qual també ha estat renovada amb motiu d'aquesta nova edició del Congrés Forestal Espanyol.

D'altra banda, la segona circular també ofereix informació sobre les tarifes d'inscripció, en les  modalitats anticipada (el termini de la qual s'obre l’1 d'agost) i ordinària per al Congrés complet, i els preus per assistir-hi dies solts. La informació concreta de la resta d'activitats previstes en el marc del 8CFE, així com altres detalls del programa, s'aniran anunciant progressivament.

Les persones interessades a rebre totes les comunicacions del 8CFE a la seua adreça electrònica poden subscriure's a la llista de distribució aquí.