Nou ajornament de l'8CFE, fins a juny de 2022

En el context d'incertesa generat per la pandèmia COVID19 en què ens trobem, el Comitè Organitzador de l'8CFE considera que:

a. El ritme de desescalada de la pandèmia i de vacunació de la societat no garanteix a dia d'avui una situació segura al setembre de 2021 a Lleida per a la celebració d'un esdeveniment presencial.

b. El Congeso ha de mantenir un format eminentment presencial, ja que constitueix el punt de trobada de sector forestal cada 4 anys i per l'impacte directe que genera la seva celebració a la ciutat i província. Aquesta consideració no implica que alguna o la totalitat de les seves activitats puguin de forma complementària seguir-se en format en línia.

Per això, el Comitè Organitzador ha considerarado fer efectiu un nou AJORNAMENT DEL 8è CONGRÉS FORESTAL ESPANYOL, aquest cop a juny de 2022.

De forma complententaria se celebrarà el 21 i 22 de setembre de 2021 una
Jornada preparatòria de Congrés, amb participació en línia per als assistents. Aquesta jornada servirà de presentació de Congrés, i també inclourà continguts i activitats tècniques en el seu programa, relacionades a la feina presentat en els resums dels congressistes. Properament es publicarà més informació d'aquesta jornada.

PREGUNTES FREQÜENTS

1. Què passa amb la meva comunicació?

El procés de presentació i avaluació de comunicacions queda suspès, i per tant ja no es pot presentar el text complet de la teva comunicació aquest mes de març. Al setembre de 2021 es tornarà a obrir el procés des del seu inici, amb presentació de resums.

2. Ja estava treballant en el meu text complet, qúe puc fer?

Podràs presentar la teva text complet en el seu moment oportú, a finals de 2021, si desitges continuar amb el procés a partir del teu resum ja aprovat. El teu comunicació per tant seguirà sent vàlida en la nova fase. No obstant això, si vols retirar el teu comunicació de Congrés, perquè ja no t'interessen aquestes dates, podràs fer-ho.

3. Podré presentar noves comunicacions?

A l'inici de la nova fase de presentació de resums, al setembre de 2021, podràs presentar nous resums per a ser avaluats.

4. Què passa amb les inscripcions?

A partir de setembre de 2021 s'habilitarà la inscripció a Congrés.

La jornada preparatòria serà de lliure accés. Agraïm la vostra comprensió, i seguim treballant per poder celebrar el 8CFE en les millors condicions possibles per a tos els agents de el sector. I gràcies també als membres de Comitè Científic, per la teva feina i flexibilitat en aquest difícil procés d'organització d'aquesta edició de l'CFE.