Ampliat el termini de presentació de resums fins al 30 de setembre

El Comitè Organitzador del 8è Congrés Forestal Espanyol ha decidit ampliar fins al 30 de setembre el termini de presentació de resums de les aportacions a la 8a edició del Congrés, que si res no ho impedeix congregarà a tota la comunitat tècnica i científica del sector forestal, a Lleida el proper juny.

Fins al 30 de setembre, totes les contribucions científiques que pretenguin ser mostrades en el 8CFE hauran de fer-se arribar, en aquesta fase de resum, al Comitè Científic a través de l'aplicació web preparada per aquest fi, i que en aquesta ocasió s'ha renovat per possibilitar una comunicació molt més directa entre els diferents agents del procés (autora/autor - avaluadora/avaluador). Aquesta nova eina optimitza el disseny, millora la comunicació amb el Comitè Científic i habilita, a més, una funcionalitat per tenir comunicació directa amb la Secretaria tècnica.

L'aplicació explica de manera clara les instruccions per presentar els resums, que no han de superar les 200 paraules d'extensió i s’han d'associar a una Taula Temàtica, tot i que l'avaluador/a podrà suggerir la seva vinculació a una altra taula. Recorda que el procés de presentació dels resums ha de ser confirmat fent clic al botó "Desar i presentar".

Consulta aquí els tipus de comunicacions que es poden presentar a aquesta vuitena edició, i les Taules Temàtiques en les que inscriure les teves comunicacions. La composició del Comitè Científic també la pots consultar aquí.