Presentació de Comunicacions

Com és tradicional en totes les edicions del CFE, la presentació de comunicacions és un procés molt actiu en el qual participeu centenars de persones. Comproveu sempre les dates clau per poder seguir el procés.

PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS

En el 8CFE estrenem una nova eina per a la presentació de comunicacions. Optimitza el disseny, millora la comunicació amb el Comitè Científic i habilita una funcionalitat per a tenir comunicació directa amb la Secretaria tècnica. Esperem que us agradi.

Les Actes del Congrés reuniran tota la producció científica i tècnica que ha generat el sector en els últims quatre anys.


FASE ACTUAL: Presentació de textos complets

El termini per a presentar els textos complets finalitza el 19 de març de 2021.

Aquí podràs descarregar-te la plantilla per a elaborar el teu text complet així com les instruccions per a poder completar el text complet.

INSTRUCCIONS PER A LA REALITZACIÓ DELS TEXTOS COMPLETS

PLANTILLA .DOCX PER A TEXTOS COMPLETS


L'organització ha establert que les comunicacions siguin de dos tipus:

  Comunicació original

Es tracta de treballs cientificotècnics originals que, amb una extensió d'entre 1.000 i 6.000 paraules (excloent-ne títol, autors, afiliació, resum, llistes de referències i paraules clau), presenten resultats i desenvolupaments innovadors a les diferents taules temàtiques.

  Síntesi

Són els treballs que recopilen resultats majoritàriament de treballs i experiències publicats que, després d'una adequada posada a el dia, poden aportar llum sobre els aspectes tractats en les diferents taules temàtiques. No s'admetran treballs que consisteixin exclusivament en revisions bibliogràfiques o repeticions de treballs anàlegs ja presentats. L'extensió dels treballs de síntesi ha d’estar entre les 6.000 i les 12.000 paraules (excloent-ne títol, autors, afiliació, resum, llistes de referències i paraules clau).


Idioma

Tant els resums com els textos complets de les comunicacions han de presentar-se en castellà.

Posteriorment, els resums estaran disponibles per a consulta en castellà i en català.


Notes

1. Pots canviar l'autor principal o coautors de la comunicació al llarg de tot el procés.
2. Llegeix atentament les instruccions abans de posar-te a redactar la teva comunicació.

La inscripció al Congrés és un procés diferenciat de la presentació de comunicacions. Aquesta aplicació només gestiona el registre d'usuari per a presentar comunicacions.

Per a qualsevol dubte o suggeriment, escriu si us plau a gestion@congresoforestal.es o comunica't amb la Secretaria tècnica dins d'aquesta aplicació Gràcies!