Presentació de Comunicacions

A causa de l'ajornament de l'8CFE a juny de 2022, el procés de presentació i avaluació de resums queda suspès fins a setembre de 2021.

Aquestes són les noves dates clau de l'procés:

 

PREGUNTES I RESPOSTES RELATIVES A L'AJORNAMENT I TU COMUNICACIÓ

1. Què passa amb la meva comunicació?

El procés de presentació i avaluació de comunicacions queda suspès, i per tant ja no es pot presentar el text complet de la teva comunicació aquest mes de març. Al setembre de 2021 es tornarà a obrir el procés des del seu inici, amb presentació de resums.

2. Ja estava treballant en el meu text complet, qúe puc fer?

Podràs presentar la teva text complet en el seu moment oportú, a finals de 2021, si desitges continuar amb el procés a partir del teu resum ja aprovat. El teu comunicació per tant seguirà sent vàlida en la nova fase. No obstant això, si vols retirar el teu comunicació de Congrés, perquè ja no t'interessen aquestes dates, podràs fer-ho.

3. Podré presentar noves comunicacions?

A l'inici de la nova fase de presentació de resums, al setembre de 2021, podràs presentar nous resums per a ser avaluats.

 

Desactivat TEMPORALMENT L'ACCÉS A L'APLICACIÓ COMUNICACIONS

 

Et recordem que la inscripció a Congrés és un procés diferenciat de la presentació de comunicacions. Aquesta aplicació només gestiona el registre d'usuari per a presentar comunicacions. Per a qualsevol dubte o suggeriment, escriu si us plau a gestion@congresoforestal.es o contacta amb la Secretaria tècnica dins d'aquesta aplicació Gràcies!