Presentació de Comunicacions

El 8CFE se celebrarà finalment de el 27 de juny a l'1 de juliol de 2022, i el procés de presentació de resums torna a estar obert.

Això vol dir que el procés de presentació de comunicacions s'obre de nou des de la fase inicial (és a dir, "Presentació de resums"). Per tant, fins al 30 de setembre pots presentar noves comunicacions.

Aquestes són les noves dates clau de l'procés:

 

PREGUNTES I RESPOSTES RELATIVES A L'AJORNAMENT I TU COMUNICACIÓ

1. Ja vaig presentar un resum i està acceptat, però he descartat presentar-lo com comunicació. Com puc notificar la meva renúncia a seguir amb el procés?

Pots retirar la teva resum notificant-ho a través del xat disponible a la pàgina del teu comunicació.

2. Ja vaig presentar un resum i està acceptat, però vull fer modificacions. Com ho faig?

Els resums ja acceptats NO es poden modificar. Per realitzar canvis, has de retirar el resum, notificar-ho a través del xat de l'aplicació de comunicacions, i tornar a presentar el teu treball com a nova comunicació.

3. Ja es presenta un resum i s’accepta. QUIERO MANTENERLO. He de fer alguna cosa?

Es presenta un resum i s’accepta en la fase anterior. És vàlid i vàlid. No es tornarà a avaluar i està a punt per a la fase completa de preparació del text, que s’obrirà el 18 d’octubre de 2021.

Et recordem que la inscripció a Congrés és un procés diferenciat de la presentació de comunicacions. Aquesta aplicació només gestiona el registre d'usuari per a presentar comunicacions. Per a qualsevol dubte o suggeriment, escriu si us plau a gestion@congresoforestal.es o contacta amb la secretaria tècnica dins d'aquesta aplicació

Gràcies!

 

 L'ACCÉS A L'APLICACIÓ COMUNICACIONS