Política de galetes

D’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem que aquest web, com la majoria de llocs d’Internet, utilitza galetes per millorar i optimitzar l’experiència de l’usuari. A continuació, trobareu informació detallada sobre què són les galetes, quin tipus de galetes utilitzem, com canviar-ne la configuració i què passa si les desactiveu.

Què són les galetes?
Una galeta és un petit fitxer que es descarrega a l’ordinador de l’usuari per tal d’emmagatzemar-ne dades, que poden ser actualitzades i recuperades per l’entitat responsable de la seua instal·lació.

Quin tipus de galetes utilitza aquest web?

 • Galetes d’anàlisi
  Permeten el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris a la nostra pàgina. La informació recopilada s’utilitza per mesurar l’activitat dels usuaris al web i per desenvolupar perfils de navegació d’usuaris, a fi de millorar el lloc web, així com els productes i serveis oferts.
 • Galetes tècniques
  Permeten a l’usuari navegar pel web, així com l’ús de les diferents opcions o serveis existents (identificar la sessió, accedir a seccions restringides, compartir continguts a través de les xarxes socials...).

Com podeu configurar les galetes?

En navegar i continuar en el nostre web, consentireu l’ús de les galetes en les condicions que conté aquesta política de galetes. Com a usuari teniu la possibilitat d’exercir el vostre dret a bloquejar, eliminar i rebutjar l’ús de galetes, en qualsevol moment, modificant les opcions del vostre navegador.
Per exemple:

 1. Internet Explorer: Eines > Opcions d’Internet > Privacitat > Configuració. Per obtenir-ne més informació, vegeu “Assistència” de Microsoft o “Ajuda” del navegador.
 2. Firefox: Eines > Opcions > Privacitat > Historial > Configuració personalitzada. Per obtenir-ne més informació, vegeu “Assistència” de Mozilla o “Ajuda” del navegador.
 3. Chrome: Configuració > Mostra opcions avançades > Privacitat > Configuració de contingut. Per obtenir-ne més informació, vegeu “Assistència” de Google o “Ajuda” del navegador.
 4. Safari: Preferències > Seguretat. Per obtenir-ne més informació, vegeu “Assistència” d’Apple o “Ajuda” del navegador.
 5. Opera: Configuració > Opcions > Avançada> Galetes. Per obtenir-ne més informació, podeu consultar el suport d’Opera o “Ajuda” del navegador.

Si utilitzeu un navegador diferent dels anteriors, consulteu la vostra política d’instal·lació, ús i bloqueig de galetes.

Què passa si es desactiven les galetes?
És possible que algunes funcions dels serveis i de les àrees d’aquest web no funcionin correctament si es desactiven les galetes.

Actualitzem la nostra política de galetes?
És possible que actualitzem la política de galetes del nostre web, per la qual cosa us recomanem que reviseu aquesta política cada vegada que accediu al lloc web, per tal d’estar informats adequadament sobre com i per a què utilitzem les galetes.