¿QUÈ ÉS EL CFE?

El Congrés Forestal Espanyol és l’esdeveniment més important organitzat per la Societat Espanyola de Ciències Forestals (SECF). Es fa cada quatre anys i és el principal fòrum de trobada de professionals forestals espanyols. Com excepcionalitat a aquesta periodicitat, i condicionats per la pandèmia mundial provocada per la COVID-19, l'edició prevista per a l'any 2021 va haver de ser ajornada a 2022. El seu objectiu és presentar els resultats de les investigacions i experiències en el camp de les ciències i tècniques forestals sorgits entre un congrés i un altre; incentivar l’anàlisi i el debat per trobar noves idees i propostes que millorin la gestió forestal, i guiar la política del sector, de manera que convergeixi amb els interessos de la societat.
Fins ara, se n’han organitzat set edicions:

  1. Pontevedra (Galícia) en 1993
  2. Pamplona (Navarra) en 1997
  3. Granada (Andalusia) en 2001
  4. Saragossa (Aragó) en 2005
  5. Ávila (Castella i Lleó) en 2009
  6. Vitòria-Gasteiz (País Basc) en 2013
  7. Plasència (Extremadura) en 2017

En els enllaços anteriors podeu consultar l’acta i tota la informació de les edicions. També podeu fer-ho través del  Cercador Pemanet del lloc web.

Al llarg d’aquests congressos hem tingut l’oportunitat de comptar amb l’assistència i la participació molt activa dels congressistes, com es veu en algunes de les xifres que mostrem a continuació: