Presentació de textos complets al 8CFE fins al 14 de gener del 2022

Presentacion de textos completos al 8CFE en marcha

Els i les autores de les comunicacions per al 8º Congreso Forestal Español poden, des de fa unes setmanes i fins al 14 de gener de 2022, presentar els textos complets sobre les seves aportacions científiques.

Tot i que el final d'any sol coincidir amb una activitat frenètica en tots els aspectes, us animem a avançar en la mesura que sigui possible aquest treball i anar presentant-los a través de la plataforma de comunicacions.

Aviat es publicaran en aquest web les darreres novetats, així com les condicions de participació en altres activitats. Com en ocasions anteriors, us animem a participar de forma activa aportant suggeriments o idees que donen suport a la bona marxa d'aquest Congrés a través del formulari de contacte a la nova portada del lloc web.

Finalment, el Comitè Organitzador del Congrés Forestal Espanyol agraeix l'alta participació rebuda durant el procés d'enviament de resums i especialment el treball realitzat pels membres del Comitè Científic per la tasca voluntària en el procés d'avaluació dels treballs presentats.

Continuem sumant fases i complint etapes cap al 8CFE!