Recorda: el 14 de gener finalitza el termini per presentar els textos complets de comunicacions

Recorda: el 14 de gener finalitza el termini per presentar els textos complets de comunicacions

Queda només una setmana per finalitzar aquest 2021 en què, en condicions normals, ens hauria agradat trobar-nos a Lleida celebrant el 8º Congreso Forestal Español. No obstant això, l'ajornament a 2022 ha estat la mesura més responsable que es podia prendre, i ara tenim la mirada posada a la nostra trobada del proper juny.

El següent termini que tenim a la vista, com recordareu, és el del 14 de gener de 2022, data en què finalitza el termini de lliurament de textos complets per a les comunicacions al 8CFE.

Com en ocasions anteriors, en l'aplicació de comunicacions estan disponibles les plantilles per elaborar els vostres textos complets, així com les instruccions per emplenar aquestes plantilles. Recordeu que la presentació de textos complets és necessària tant per a les comunicacions orals com per a les que es presentin en format pòster.

I pel que fa al tipus d'aportació (original o síntesi), recordeu que les característiques són:

- Comunicació original: l'extensió dels treballs cientificotècnics originals estarà entre 1.000 i 6.000 paraules (excloent-ne el títol, autors, afiliació, resum, referències bibliogràfiques i paraules clau)

- Síntesi: L'extensió dels treballs de síntesi estarà entre les 6.000 i les 12.000 paraules (excloent-ne títol, autors, afiliació, resum, referències bibliogràfiques i paraules clau).

A la plataforma també podeu canviar l'autor principal de la comunicació i afegir-hi nous autors al llarg de tot el procés. I molt important: no oblidis que el document cal anomenar-lo amb el títol de la comunicació. Per exemple, Producció_i_diversitat_de_fongs_en_masas_de_Quercus_ilex_del_Noreste_Peninsular.

Esperem les vostres aportacions i aprofitem l'ocasió per desitjar-vos unes molt bones festes i un gran 2022.