¡Reprenem el 8CFE! Novetats respecte a les comunicacions

Retomamos el 8º Congreso Forestal Español

El Comitè Organitzador de l'8º Congreso Forestal Español acaba d'anunciar que la propera edició se celebrarà finalment de el 27 de juny a l'1 de juliol de 2022 a Lleida, si res no ho impedeix novament.

Per 'uniformitzar' el procés d'aportacions científiques a l'congrés, torna a obrir-se el procediment des del principi. És a dir, des de la fase inicial de presentació de resums, que els autors podran fer arribar fins al 30 de setembre.

La reactivació de l'procediment suposa una posta de 'comptador a zero'. És a dir, el procés de presentació de comunicacions s'obre de nou des de la fase inicial (és a dir, "Presentació de resums").

A la secció 'Presentació de Comunicacions' poden consultar-se els terminis de cadascuna de les fases d'aportacions, que són de similar durada als establerts en ocasions anteriors.

​​​​​​​Preguntes i respostes relatives a l'ajornament i tu comunicació

1. Ja vaig presentar un resum i està acceptat, però he descartat presentar-lo com comunicació. Com puc notificar la meva renúncia a seguir amb el procés?

Pots retirar la teva resum notificant-ho a través del xat disponible a la pàgina del teu comunicació.

2. Ja vaig presentar un resum i està acceptat, però vull fer modificacions. Com ho faig?

Els resums ja acceptats NO es poden modificar. Per realitzar canvis, has de retirar el resum, notificar-ho a través del xat de l'aplicació de comunicacions, i tornar a presentar el teu treball com a nova comunicació.

3. Ja es presenta un resum i s’accepta. QUIERO MANTENERLO. He de fer alguna cosa?

Es presenta un resum i s’accepta en la fase anterior. És vàlid i vàlid. No es tornarà a avaluar i està a punt per a la fase completa de preparació del text, que s’obrirà el 18 d’octubre de 2021.

Et recordem que la inscripció a Congrés és un procés diferenciat de la presentació de comunicacions. Aquesta aplicació només gestiona el registre d'usuari per a presentar comunicacions. Per a qualsevol dubte o suggeriment, escriu si us plau a gestion@congresoforestal.es o contacta amb la secretaria tècnica dins d'aquesta aplicació.

Consulteu el TERCER CIRCULAR per obtenir més informació