Per si t'ho vas perdre: Conclusions, enregistraments, galeria de fotos i molt més, ja en obert!

És més que probable que la frenètica activitat dels cinc dies del CFE no t'hagi permès assistir a tot el que tenies a la teva agenda, però ara tens l'oportunitat de reviure el 8CFE visionant qualsevol de les sessions de taules temàtiques, tallers i taules rodones que es van dur a terme.

Acabem de pujar tots els vídeos de cadascuna d'aquestes sessions i ja pots accedir als enregistraments a través del programa: fent clic a cadascuna de les activitats del calendari dutes a terme als diferents espais de La Llotja, tindràs accés directe a al vídeo daquell moment.

Vols a més veure les imatges que ens va deixar per al record el 8CFE? També hem publicat la galeria de fotos que resumeix alguns dels moments estel·lars d'aquest darrer CFE i dels retrobaments amb molts i moltes col·legues després de cinc anys. Un espai gràfic on sou protagonistes.

D'altra banda, el Comitè Científic ja va donar a conèixer a l'acte de cloenda les conclusions més significatives cadascuna de les Taules Temàtiques, però tens l'oportunitat d'accedir aquí.

No volem deixar per al final la proposta que us llancem per millorar el proper CFE: participa a l'enquesta de satisfacció de l'esdeveniment i la teva aportació ens ajudarà a millorar, ja amb la mirada posada a Gijón 2025.

Mencions a la qualitat en la presentació de comunicacions

Els membres del Comitè Científic han reconegut amb les mencions següents la qualitat en la presentació de set comunicacions orals (una per Mesa Temàtica). Enhorabona!