Llançada la 4a CIRCULAR i oberta la inscripció anticipada al 8CFE

Lanzada la 4ª CIRCULAR y abierta la inscripción temprana al 8CFE
El Comitè Organitzador del 8è Congreso Forestal Español (CFE) acaba de llançar la 4a Circular, en què dóna compte, entre altres aspectes, de l'obertura de la inscripció anticipada per a congressistes fins al proper 30 d'abril. Encara que la cita s'ha endarrerit un any més (havia d'haver-se celebrat el 2021) perquè es volia primar el que és presencial enfront del que és virtual, en aquesta edició s'ha habilitat la fórmula de participació en línia, per a aquells que no puguin acudir a Lleida del 27 de juny a l'1 de juliol propers.
 
En aquesta circular també s'ofereix un primer esbós del programa amb la distribució de les prop de 600 comunicacions científiques a les set taules temàtiques en què s'emmarquen els continguts, per facilitar a les i els congressistes la planificació de la seva assistència al 8CFE. Una altra de les activitats la planificació de les quals ja està en marxa és la ronda de viatges tècnics que se celebrarà el 29 de juny, una primera aproximació sobre la temàtica i la zona on es duran a terme les 10 rutes programades.
 
També s'ha obert un procés participatiu pel qual les diferents entitats interessades es poden posar en contacte amb l'organització de la trobada per proposar la celebració de tallers o taules rodones que contribueixin a enriquir el Congrés. Els tallers són espais tècnics on s'exposaran bones pràctiques sobre un tema concret, mentre que les taules rodones estan orientades a establir un espai de discussió i debat pels seus integrants. Tots dos models es programaran en sessions de dues hores.
 
La Circular es complementa amb altres informacions relatives a diferents fórmules de suport a l'organització del 8CFE (mitjançant el patrocini i la col·laboració), així com la presentació del servei '8CFE Concilia', adaptant la celebració de la trobada a les necessitats de conciliació dels i les assistents al Congrés.